Pozicionet e lira për të aplikuar, Auditim, Taksa dhe Kontabilitet

Imagjinoni të punoni për një firmë që respekton individualitetin dhe personalitetin e se cilit! Një firmë që vërtet vlerëson pasurinë e tyre më të madhe – njerëzit e tyre. Kombinoni atë me klientë të shkëlqyeshëm, ambient dhe koleg të shkëlqyeshme. Mirësevini në Nexia Kosova pjese e rrjetit ndërkombëtar te firmave profesional te Auditmit, Këshillimit dhe Kontabiliteti “Nexia International LLC”.

Ne jemi firmë profesional Auditimi, Këshillimi, Taksë dhe Kontabilitetit që ofrojmë shërbime profesionale për një gamë të larmishme te bizneseve.

Ju do keni mundësinë të punoni me klientë lider në industrinë e tyre nga një gamë e gjerë sektorësh të industrisë dhe do t’ju jepet mundësia për të treguar veten tuaj.

Ne jemi në kërkim të individeve të talentuar, energjik dhe te etur për të mësuar dhe punuar dhe qe kan ambicie te jene lider te profesionit. Me vëmendje dhe fokus të madhe në detaje dhe aftësi të shkëlqyera të gjuhës shqipe dhe angleze. Njohuri te gjuhës gjermane do jete një mundësi e mire.

Pozicionet e lira për të aplikuar aktualisht janë:

  • Bashkpunetor Audit and Siguri
  • Bashkpunetor, Konsulenc
  • Bashkpunetor, Taksa dhe Kontabilitet,

Kush mund te aplikoj? secili qe ka se paku 3 vite pervoj pune.

Kandidatët duhet të kenë një kualifikim profesional në nivelin Bachelor në drejtimet: Kontabilitet, Financë, dhe Matematikë Financiare.

Nëse jeni ne proces te Certifikimi ne SCAAK ose ACCA do jete përparësi.

Nëse ndonjëra nga pozicionet e lira aktuale është atraktive për ju dhe jeni gati për t’u bashkuar me ne, ju mund te aplikoni duke dërgojeni CV-në tuaj ne hr@nexia-ks.com.

Nëse preferoni pozicioni tjetër për te cilat ne aktualisht nuk ka vende te lira në këtë kohë, ju lutemi dërgojeni CV-në tuaj për çdo mundësi të ardhshme dhe propozoni se çka do ishte atraktive dhe përshtatshme për ju, po ashtu dërgojeni një letër motivuese dhe jepeni detaje pse gjerat qe ju propozoni do ishin atraktive edhe për ne gjithashtu.