Shpallje pêr punë

Imagjinoni të punoni për një ndërmarrje që njeh madhështinë! Një ndërmarrje që vërtet vlerëson pasurinë e saj më të madhe – njerëzit e saj. Kombinoni atë me klientë të shkëlqyeshëm dhe keni një ndërmarrje të shkëlqyeshme.  Mirë se vini në Nexia Kosova, anëtarë i  Nexia International LLC.

Ne jemi një ndërmarrje dinamike auditimi, këshillimi, konsulence, tatimi dhe  kontabiliteti që ofrojmë shërbime profesionale për një spektër të gjerë klientësh.

Ju do të keni mundësinë për të punuar me klientë që janë  lider në industritë e tyre nga një gamë e gjerë e sektorëve të industrisë dhe do të keni  hapësirën për të përdorur iniciativën tuaj. Ne jemi në kërkim të punonjësve shumë të rafinuar, të talentuar, të etur për të mësuar dhe profesionistë. Me vëmendje të theksuar për detaje, shkathtësi të shkëlqyera në të folur dhe të shkruar të gjuhës shqipe, angleze dhe gjermane. Ju dëshironi të shpërbleheni me trajnime të vazhdueshme dhe mundësi karriere. Nëse pozita juaj e preferuar për momentin nuk është në dispozicion brenda Nexia Kosova, ju lutem dorëzoni CV-në tuaj të ne për çdo mundësi pune në të ardhmen. hr@nexia-ks.com


Pozita të hapura

Pozicionet e lira për të aplikuar, Auditim, Taksa dhe Kontabilitet

Imagjinoni të punoni për një firmë që respekton individualitetin dhe personalitetin e se cilit! Një firmë që vërtet vlerëson pasurinë e tyre më të madhe - njerëzit e tyre. Kombinoni atë me klientë të shkëlqyeshëm, ambient dhe koleg

Shiko Detajet

Përvojë praktike me mundësitë punësimi

Imagjinoni të punoni për një firmë që respekton individualitetin dhe personalitetin e se cilit! Një firmë që vërtet vlerëson pasurinë e tyre më të madhe - njerëzit e tyre. Kombinoni atë me klientë të shkëlqyeshëm, ambient dhe koleg

Shiko Detajet