Audit Group Shpk ndryshon emrin, nga janari i vitit 2020 do të funksionojë me emrin e ri Nexia KS.

Me rastin e anëtarësimit ne rrjetin global te firmave te pa varura te auditimit, kontabilitet dhe këshillimeve Nexia International LLC, Audit Group Shpk ka bere ndryshimin e emrit te kompanisë dhe nga janari 2020 e tutje do te operoj me emrin e ri te biznesit qe është Nexia KS Shpk. Për shkak te këtyre ndryshimeve ne kemi e-mail te ri kontaktues.

Nga sot ju do mund te na kontaktoni ne këtë e-mail;

Kontakti ne zyre: info@nexia-ks.com, audit@nexia-ks.com

Avni Musliu: Partner Auditimit dhe Keshillimit, avnimusliu@nexia-ks.com

Xhevdet Beqiri: Partner menaxhuse, Partner per Auditim dhe Keshillim, xhevdetbeqiri@nexia-ks.com

Ardian Rexhaj: Menaxher i lart i Auditimit dhe Keshillimit, ardianrexhaj@nexia-ks.com